Alliberen a Girona un jove segrestat a Algecires per una revenja entre bandes de narcotraficants

Acusaven el germà de la víctima d'haver-los robat una quantitat important d'haixix

El jove va ser segrestat a Algesires i va ser retingut en un primer moment a una urbanització de Marbella. Posteriorment, el van traslladar a França i finalment els seus segrestadors el van alliberar a Girona. L'operació, coordinada per les policies espanyola i francesa, va acabar amb la detenció a Marbella del líder del grup i organitzador del segrest, junt amb el seu lloctinent, i de quatre persones més a França. A més, es van intervenir 17 quilos d'haixix 13.200 euros i diverses quantitats de cocaïna, heroïna i resina de cannabis, a més de tres armilles antibala, una d'elles de la policia francesa.

La investigació es va iniciar a Algesires quan l'oncle del jove va denunciar que quatre persones amb armilles antibala i armats amb pistoles van segrestar el seu nebot. Aquell mateix dia va rebre una trucada dels captors demanant 300.000 euros a la família. Tres dies després, els segrestadors van explicar que retenien el jove perquè el seu germà els hauria robat una quantitat important d'haixix. L'intercanvi de trucades va continuar i la policia va poder esbrinar que procedien de França, motiu pel qual es va avisar la policia francesa.

Poc després, van identificar el cap de la banda i autor intel·lectual del segrest, un ciutadà francès resident a la Costa del Sol i integrant d'una banda dedicada la tràfic de drogues entre Marroc, Espanya i França, a més de ser responsable d'alguns atracaments i segrestos. 

Després de dies de negociacions, el jove va ser alliberat a Girona, des d'on es va desplaçar a l'estació de Sants. Allà, l'esperaven agents policials, que el van acompanyar a un hospital per passar un reconeixement mèdic, ja que presentava algunes lesions. En ser donat d'alta, el van acompanyar fins a l'Aeroport per agafar un vol a Màlaga, on altres agents el van acompanyar fins a Algesires.

Després del seu alliberament, es van detenir dues persones a Marbella i quatre més a França. A més, es van practicar dos registres domiciliaris en aquesta localitat i a Algesires, en què es van intervenir 17 quilos d'haixix i 8.200 euros, tres armilles antibala i alguns telèfons mòbils. A França, es van detenir diverses quantitats de cocaïna, heroïna, resina de cannabis, dues armes curtes i 5.000 euros en efectiu.