La 13a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres tindrà 17 expositors

Serà del 4 al 6 d'octubre

El recinte firal de Figueres (Alt Empordà) acollirà el pròxim 4, 5 i 6 d’octubre, en horari de 10 a 20 hores, la 13a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió amb la participació de 17 expositors de la ciutat.

Entre tots els concessionaris participants s’exposaran una mitjana de 15-25 vehicles per expositors, tots ells repartits en una superfície de més de 6.000 metres quadrats, amb ofertes exclusives durant els tres dies de la Fira del Vehicle d’Ocasió.

Enguany i gràcies a la col·laboració especial de FISERSA, cadascun dels expositors participants sortejaran 17 targetes d’aparcament gratuït durant un any a qualsevol de les zones blaves de Figueres -una per expositor-, entre totes aquelles persones que comprin un vehicle entre els estands presents al recinte firal.

Una fira referent a la demarcació

Un any més, la Fira del Vehicle d'Ocasió es posiciona com un dels certàmens de referència de la província de Girona del seu àmbit, i és que l'edició del 2018 va assolir una participació de més de 10.000 visitants, dels quals un 34% procedien de Figueres, mentre que un 58% dels assistents procedien de la resta de municipis de la província de Girona i el 8% restant, d'altres localitats.

Tanmateix, l'any passat el recinte firal va acollir un total de 222 vehicles venuts a un preu mitja de 14.000 euros aproximadament, amb una facturació total entre tots els expositors presents a la fira que va superar els tres milions d'euros.

En l'edició d'enguany, la Fira del Vehicle d'Ocasió manté l'entrada gratuïta per accedir al recinte i servei de wifi gratuït i de bar, tant per a expositors com per a visitants.