Estàs considerant vendre el teu habitatge?

Coneix els principals incovenients i solucions a l'hora de fer una venda

Si estàs considerant vendre el teu habitatge o més d'un habitatge a Barcelona i/o voltants i et trobes d'una situació de cerca informació i consell professional sobre quals són els passos que has de seguir, benvolgut lector estàs en el post adequat.

Comprenem que pot resultar una tasca tediosa a més de complicada trobar una empresa amb un equip professional avui dia que compleixi les teves expectatives en el mercat degut a la intrusió. Es tracta d'una decisió important i per descomptat, vols i has de realitzar aquesta venda de la millor manera. Amb un equip de professionals totalment capacitat per a aconseguir l'èxit, que sigui resolutiu i que sàpiga comunicar-se amb tu de manera que totes dues parts entenguin el procés per complet, sense deixar a penes lloc a dubtes. És per aquest motiu, que des d'aquí t'ho posem fàcil i et comentem que la millor opció és consultar i vendre el teu edifici es a Second House sens dubte.

A Second House, són especialistes en la compra, rehabilitació i posterior venda d'edificis a Barcelona i voltants. Un equip de professionals de llarga trajectòria en la indústria immobiliària componen aquesta empresa, és per això són els perfectes candidats per a guiar-te en el procés. La fundació de l'empresa va ser en 1994 i des de llavors no han parat de treballar aconseguint els millors resultats. Són veritablement especialistes en la indústria immobiliària i no només es queden en paraules, sinó que mostren projectes. T'animem a trobar dins de la seva pàgina web una àmplia selecció dels edificis i lots d'habitatges comprats fins data d'avui.

Bé, tal com comentàvem a l'inici d'aquest post si et trobes en una situació en la qual planeges vendre un lot de pisos amb Second House estàs a les mans adequades, perquè ells també estan interessats en la compra d'edificis a particulars.

Què aportarà Second House als teus habitatges?

L'equip que el compon, gràcies al seu talent innat i llarga trajectòria professional aportarà un gran valor afegit al conjunt d'habitatges que li has venut. Quins? T'has d'estar preguntant:

- S'encarregaran de realitzar les obres necessàries de rehabilitació i millora de l'edifici. Per aquesta raó, no importa l'estat en què es trobi el edifici. Ells saben com actuar acord a les necessitats de l'edifici i del mercat.

- Un dels grans maldecaps per a qualsevol ciutadà del carrer que decideix no contactar amb professionals del sector. La documentació jurídica de l'edifici. Second House s'encarregarà de tot el procés adequant i corregint la situació jurídica perquè així, coincideixi amb la realitat física i tota la documentació estigui en ordre.

- Finalment, l'equip de Second House serà qui posarà en rendibilitat l'edifici, gestionant i actualitzant tots i cadascun dels contractes i arrendaments de casa habitatge.

L'oferta del mercat i empreses que ofereixen serveis similars avui dia pot ser aclaparadora i sota el desconeixement en a l'àmbit, la cerca encara es complica més. Esperem, amb aquestes línies, haver-te ajudat i aplanat el camí en la teva indagació d'equip professional a l'alçada de nous reptes com el teu.