Mossos i Policia de la Bisbal intercepten un vehicle robat que es donava a la fuga

L'home al veure la presència de la policia va agafar una rotonda del revés per evitar el control

Els agents dels dos cossos de seguretat es trobaven la matinada del dia 28 de juliol, a la carretera C-66, en el seu punt quilomètric 11, fent un control conjunt de seguretat ciutadana. Els policies van veure com s’apropava un cotxe, circulant en direcció a la Bisbal, que en veure la presència dels agents va fer la rotonda al revés per tal d’evitar el control. Quan aquests li van fer clares senyals per tal que s’aturés, el vehicle va continuar la marxa.

Dues patrulles de mossos van localitzar el vehicle fugitiu i una tercera patrulla, en aquest cas de la Policia Local, es va situar a la carretera de Castell d’Empordà. Els agents, que van sortir del cotxe, van tornar a fer senyals al conductor per tal que afluixés la marxa i aturés el vehicle, però es van haver d’apartar per tal de no ser atropellats.

El cotxe va continuar circulant per l’interior de La Bisbal per carrers en direcció contrària i passant els semàfors en vermell, fins arribar a un carrer sense sortida. En aquells moments, els agents dels mossos d’esquadra i la Policia Local van poder barrar el pas al cotxe i van identificar i detenir el conductor, que va ser José Manuel V.E.

El detingut, que té nombrosos antecedents va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà el dia 28 de juliol.