La Guàrdia Urbana de Figueres realitza onze actuacions policials antidroga en una setmana

S’han practicat tres detencions

El cos de la Guàrdia Urbana de Figueres continua amb el reforç de les actuacions policials contra la tinença, consum i tràfic de substàncies estupefaents a diferents punts de la ciutat de Figueres.

Durant les intervencions programades entre els dies 22 a 28 de setembre, la Guàrdia Urbana de Figueres ha realitzat un total de tres detencions per delictes contra la salut pública i l’aixecament de tres denúncies i cinc actes policials per tinença i consum de substàncies estupefaents.

El reforçament de la lluita contra la tinença i consum de substàncies estupefaents a la ciutat per part dels agents de la Guàrdia Urbana es realitza amb un reforç de gossos policia especialitzats en la lluita contra el tràfic d’estupefaents.

A més de les actuacions anteriors, durant aquesta setmana a Guàrdia Urbana ha practicat una detenció per un delicted’amenaces, 8 denúncies per consum d’alcohol i dues denúncies per embrutir la via pública, així com 4 denúncies de trànsit i un servei de suport a Mossos d’Esquadra davant d’un intent d’ocupació d’un immoble al carrer Sant Llàtzer.