Begur gastarà uns 30.000 euros anuals perquè una empresa externa porti la comunicació

Fins ara l'encarregat era el periodista Albert Vilar

L'Ajuntament de Begur (Baix Empordà) ha decidit deixar en mans d'una empresa de Sant Cugat del Vallès el servei de comunicació i difusió institucional del consistori per un període de dos anys a raó de gairebé 30.000 euros anuals.

Així s'ha acordat a través de la Junta de Govern Local després d'adjudicar a Mirada Local el concurs del servei en considerar que era "la millor oferta qualitat-preu". Fins a data d'avui la comunicació municipal de Begur la portava el periodista i historiador Albert Vilar, veí de Palamós i que va ser cap de premsa de la Diputació de Girona el 2013.

A més, segons el concurs, l’empresa també assumeix el servei de confecció, edició i maquetació de la revista municipal “Es Pedrís Llarg”. La revista sempre havia estat gestionada per l’àrea de Cultura, fins que els darrers números l’anterior govern va decidir que la portés directament la periodista Puri Abarca, que fins al desembre passat havia estat la tècnica de Cultura.

L’adjudicació dels dos serveis amb una durada de dos anys, s’ha fet per 57.596 euros. A més, segons el concurs, hi ha la possibilitat d’allargar-ho un any més. Per poder assumir els dos serveis municipals, Mirada Local ha hagut de fer un aval de 2.380 euros de garantia i presentar un certificat d’assegurança de responsabilitat civil.

El canvi es farà efectiu a partir del mes vinent.