Atrapat per forçar la porta d'una casa de Figueres per robar-hi i ocupar l'habitatge

El detingut surt en llibertat després de passar a disposició judicial

Els Mossos d'Esquadra han atrapat 'in fraganti' un veí de Figueres que havia forçat la porta d'una casa de la població amb l'objectiu de robar-hi i acabar ocupant l'habitatge. Els agents de la comissaria de Figueres van rebre l'avís dilluns que un home estava esbotzant la porta d'un domicili del carrer Joaquim Sorolla.
Quan van arribar al lloc, van enxampar el suposat lladre amb un tornavís a la mà i amb la porta de l'immoble oberta de bat a bat. A dins, el sospitós havia arreplegat tot d'objectes que tenia intenció de robar, com una bicicleta, una consola de videojocs, un ordinador. El mateix detingut va dir als Mossos que havia forçat el pany de la casa amb l'objectiu de robar-hi i, posteriorment, ocupar l'habitatge.
 
Davant les evidències, els agents el van arrestar com a suposat autor d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. El detingut té 24 anys, és de nacionalitat espanyola i veí de Figueres.
 
L'arrestat, que té antecedents, va passar el dia 24 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i va sortir en llibertat a l'espera de judici.