Els Manel aconsegueixen posar dempeus al públic del Festival Jardins de Cap Roig

El concert també ha comptat amb la presència sorpresa del grup d'havaneres Port Bo

Els Manel van protagonitzar ahir a la nit gran part del concert celebrat al Festival Jardins de Cap Roig però no van ser els únics artistes que van formar part de la vetllada. El concert va ser iniciat per Juan José González (conegut amb el nom artístic de 'Espaldamaceta'), que amb només la seva veu i una guitarra de niló va defensar el seu disc. El cantautor va interpretar algunes cançons i va donar un toc humorístic al contingut, explicant algunes anècdotes que van fer sonar més d’una rialla entre el públic espectador. 

A part de cantar i tocar la guitarra, González va desenvolupar una espècie de monòleg assegut enmig del escenari i fins i tot va aconseguir fer cantar al públic. Passats uns trenta minuts van aparèixer, vestits de manera informal, els components del grup Manel. Només arribar a l'escenari van donar la benvinguda al públic, primer amb una cançó i tot seguit, Guillem Gisbert, la veu principal del grup, va pronunciar unes paraules de presentació. Gisbert va comparar al grup amb grans figures com Julio Iglésias i Sting, cantants que en altres moments han estat protagonistes del mateix festival i que en l'actualitat són reconeguts com a músics mítics.

Cançons del seu primer disc com ara “Ai, Dolors”, “Al mar!”, “Dona estrangera”, i del nou disc, “Benvolgut” i “Boomerang”, van fer alçar al públic dels seients i aplaudir al ritme de la seva música.

Quan semblava que el concert finalitzava i els primers espectadors començaven a abandonar les seves localitats, han aparegut damunt de l’escenari el grup d’havaneres Port Bo, anomenats pels components de Manel com “els tres homes de camisa rosa” fent referència a la seva indumentària. La reacció entre els presents fou de sorpresa i ràpidament es van tornar a engrescar al presenciar la fusió de veus entre Manel i Port Bo. La vetllada va finalitzar amb una sorollosa ovació per part del públic, visiblement satisfet amb el concert.