Los Mambo Jambo celebraran el seu desè aniversari al FestiSurf de Platja d'Aro

Portaran l'espectacle 'Los Mambo Jambo Arkestra'

La formació barcelonina Los Mambo Jambo amb Dani Nel·lo com a principal integrant, celebraran al FestiSurf Costa Brava de Platja d'Aro (Baix Empordà) el seu desè aniversari després de la publicació el 2011 del seu primer llarga durada amb títol homònim. El grup presentarà el seu espectacle 'Los Mambo Jambo Arkestra' acompanyats per 12 musics en un concert a la Sala Polivalent de Castell d'Aro el dissabte 21 de setembre a dos quarts d'una de la matinada.

Aquest és un dels quatre concerts que s'han programat al festival del municipi baixempordanès que enguany arriba a al seva setena edició amb un cartell de quatre concerts gratuïts (amb aforament limitat) i consecutius de formacions capdavanteres d’àmbit nacional i internacional de surf-rock, un estil musical de caràcter bàsicament instrumental, nascut a Califòrnia a la dècada dels 60.

En primer lloc hi actua la banda madrilenya Juanita Banana (21 h), The Phantom Dragsters des d’Ourense (22 h), els britànics Oh! Gunquit (23 h) i els barcelonins Los Mambo Jambo. El mestre de cerimònies serà Infamous Frankystein Deejay! Com a complement es podrà gaudir des de l’obertura de portes (20.30 h) i fins a la cloenda (02 h) d’estands de roba, música i marxandatge, servei de bar i les food trucksRock’n’raola i Cafe Racer Pizza.

La proposta, organitzada per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, forma part i alhora també esdevé la cloenda d’Estereofònics 2019, l’anomenat Festival de festivals que aplega totes les propostes musicals d’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que ha proposat 82 concerts en 113 d’es (de l’1 de juny al 21 de setembre) de múltiples gèneres, majoritàriament gratuïts i a l’aire lliure.