Palafrugell dona el tret de sortida a l'Off Festival aquest divendres

Consisteix en una mostra de gastronomia i música jazz

Aquest proper cap de setmana torna la proposta de l’Off Festival de Palafrugell (Baix Empordà) que trasllada la música de jazz als locals de restauració de Palafrugell amb tapes, sopars, copes i música. Una proposta musical acompanyada de gastronomia que s’allargarà fins el proper 5 d’octubre.  

S’estrenen les actuacions de l’Off Festival, aquest divendres dia 13 a les 19:30 hores amb el concert de Mogari Jazz Grup al pati de la Fonda Estrella. El següent concert serà l’endemà i es podrà gaudir, dissabte 14 de setembre, amb R4 Jazz Trio a les 12:00 hores al Funky Pizza. El divendres 20 i el dissabte 21, s’ha programat respectivament els Quartet Minvant (Frankfurt Gretel a les 21.30h) i Íngrid i Llorenç (Hotel Terramar a les 21.00h).

Pel que fa referència al darrer cap de setmana de setembre, a l’Hotel Tamariu divendres 27 a les 21.00 hores actuaran el grup Jazz de Copes Trio &  Érika Gómez, i dissabte 28 a l’Hotel Llevant, R4 Jazz Trio. Tancaran l’Off Festival el divendres 4 d'octubre les actuacions de Joko Jazz Soft Swing al Frankfrut Gretel a les 21.30h i de Joan Rubau Trio a l’Hotel Sant Roc el dissabte 5 d'octubre a les 12 del migdia.

Tancarà aquesta etapa de concerts de jazz a Palafrugell, el 25è Festival de Jazz Costa Brava, que se celebrarà del 10 al 13 d’octubre.
Podeu consultar la programació detallada de l’Off Festival i del 25è Festival de Jazz Costa Brava al web.