Jutgen dos acusats de violar una dona a la sortida d'un restaurant de Lloret de Mar

Un dels acusats ha reconegut que van mantenir relacions consentides previ pagament

El principal acusat, Mohamed B., ha explicat que la matinada del 14 de desembre del 2005 va coincidir amb la dona a un restaurant de Lloret de Mar (Selva). Com havien fet en altres ocasions, van estar parlant i van arribar a un 'acord' per mantenir relacions sexuals. L'acusat sosté que la dona és prostituta i que van pactar un preu de 50 euros a canvi de sexe. 'Jo vaig pagar', ha afirmat l'home.

Per aquest motiu, afirma no entendre com és que la dona va acabar interposant una denúncia davant els Mossos d'Esquadra. Mohamed B. creu que la denunciant va tenir 'problemes' amb algun dels homes que l'acompanyaven i que se l'ha acabat 'emportant per davant' a ell. L'acusat ha relatat que després de pactar un preu, van anar a un descampat proper al restaurant i va ser allà on van mantenir relacions.

L'altre acusat, a qui la víctima no ha pogut identificar, també ha negat els fets. Ha afirmat que l'única topada que va tenir amb la dona aquella nit va ser que ella, després d'estar amb Mohamed B., va intentar entrar al seu cotxe i ell s'hi va negar. 'Sempre tenia problemes i bevia molt alcohol', ha exposat Abdelhalim Z.

Durant la seva declaració, la víctima ha exposat que 'l'únic que recorda' és que un parell de persones van baixar d'un cotxe mentre ella esperava un taxi per tornar a casa, la van colpejar i un d'ells va abusar d'ella. La dona ha negat que hagués pactat cap preu perquè no és prostituta. En el judici ha estat capaç d'assenyalar Mohamed B. com a autor de l'agressió però no ha reconegut l'altre acusat.

Els dos homes s'enfrontaven inicialment a una pena de 13 anys de presó per violació. Després del judici, la fiscalia ha retirat els càrrecs contra Abdelhalim Z. i ha rebaixat fins a quatre anys la petició de presó per a Mohamed B. El judici ha quedat vist per a sentència.