Temporada Alta ja ha venut 16.300 entrades, 1.500 més que l'any passat

S'anul·la la funció de l'espectacle 'Déjà vu' per lesió de l’artista Manolo Alcántara

Temporada Alta ha venut, fins aquest dijous a les cinc de la tarda, un total de 16.309 entrades de les 53.734 posades a la venda per l'edició d’enguany, un increment de 1.527 entrades venudes respecte el mateix dia de venda de l’any passat.

Del total de les entrades venudes fins ara, 13.676 han estat comprades per internet, i la resta, 2.633, a les taquilles habilitades del Teatre Municipal de Girona i Salt. Respecte als anys anteriors es confirma la tendència creixent de compra d’entrades a través d'internet, ja que enguany s’han venut un miler menys d’entrades a les taquilles. El festival també ha anunciat que s'ha anul·lat la funció de l'espectacle 'Déjà vu' a causa d'una lesió de l’artista Manolo Alcántara, prevista per el diumenge 1 de desembre al Teatre Municipal de Girona.

Des de les nou del matí, al Teatre Municipal de Girona, hi ha instal·lat un sistema de venda simultània i amb gestió de torn (5 punts de venda, inclosa una de ràpida per a fins 3 esdeveniments) que continuarà oberta fins a les vuit de la tarda ininterrompudament.

Tres noves funcions

El Festival ha anunciat que s'han posant a la venda entrades per a tres noves funcions, una nova funció d''A.K.A' el divendres 18 d'octubre a la Sala Planeta i dues per 'La melancolia del turista' el dissabte 23 de novembre i el diumenge 24 al Centre Cultural La Mercè.