L'artista Axel Void farà una obra de gran format en tres parets del Campus Montilivi pel Milestone

El certamen col·laborarà amb el germans Roca

Una obra de gran format a les parets del Montilivi serà la il·lustració estrella d’aquesta nova edició del Milestone, que enguany porta artistes de diferents geografies. Aquesta peça serà creada per Axel Void, un rellevant artista arribat dels Estats Units, que començarà la seva creació aquest divendres en tres parets del campus.

El segon artista en deixar la seva obra a Girona serà L'Ghacham, que entre el 8 i el 12 de setembre vestirà una nova façana a la ciutat, que de moment no ha volgut desvetllar.

Amb la voluntat d’expandir el festival i arribar allà on encara no ha arribat, Millo, l’artista italià que ha exposat obres arreu del món, prepararà un mural de gran format i qualitat al barri de Germans Sàbat.

La nova edició, a més, col·laborarà també amb els germans Roca a través d’un mural que rendirà homenatge als seus pares. Aquest homenatge gràfic i visual serà en un espai del barri de Taialà encara per confirmar i de la mà d’un artista local.

El Milestone Project, el Festival d'Art Urbà Contemporani de Girona, va néixer el 2012 amb l'objectiu de connectar la cultura i la societat, sense prejudicis i a partir de la transformació de l'espai públic. Durant set edicions, ha convidat als principals artistes urbans de l'escena internacional perquè transformessin racons gironins en obres d'art de gran format.