La CUP acusa de 'racistes' al PP de Girona

Els populars presenten una moció avui per demanar que la policia pugui accedir al padró per controlar immigrants irregulars

La CUP de Girona s'ha mostrat queixosa davant l'actitud del grup municipal del PP a la capital de Gironès que pensa presentar una moció aquest vespre durant el plenari muncipal per demanar que la policia pugui utitlizar el padró municipal per controlar immigrants en situació irregular. La CUP entén que que l’Ajuntament 'ha de vetllar per la igualtat i per la no-discriminació dels ciutadans, preservar la convivència i tenir coneixement de la seva població per ben administrar els recursos i serveis locals. Pels independents, amb mesures com les proposa el PP, 'només s’aconsegueix discriminar una part de la població i fomentar la desigualtat de drets'.

En aquest sentit, la CUP adverteix que, 'a part de qualsevol consideració política, humanitària i moral, fruit d’una consciència solidària i de justícia social, la delació que el PP proposa que l'Ajuntament als cossos i forces de seguretat de l'Estat és, simplement, il·legal', asseguren.