L'Sting més simfònic no oblida cap èxit al Festival Jardins de Cap Roig

L'Orquestra Simfònica del Vallès ha acompanyat el líder de Police en la reinterpretació dels seus grans temes

Sting ha desgranat des del privilegiat entorn del jardí botànic de Cap Roig els èxits de tota una trajectòria professional que l'ha convertit en un dels grans de la música internacional. Dalt de l'escenari no ha estat sol, acompanyat d'una banda i tota una orquestra simfònica, la del Vallès. Sting ha fet una particular revisió dels seus propis temes que han sonat amb el regust de sempre però amb la frescor d'arranjaments nous.

L'espectacle ha començat amb el llistó ben alt i Sting ha entrellaçat una rere l'altra tres de les cançons més mítiques de Police: 'Every little thing she does is magic', 'Englishman in New York' i 'Roxanne'. Sting proposa en la seva gira mundial 'Symphonicity' una reinterpretació dels seus grans èxits, tant els hits amb Police com les cançons més emblemàtiques de la seva carrera com a solista. El líder de Polic és un artista que acumula nombrosos temes que han arribat al número u i que ha decidit reinterpretar-los expressament per a aquesta gira.

"És la primera vegada que vinc a Cap Roig i estic molt content", ha assegurat des de dalt l'escenari. Això ho ha dit en anglès però no ha trigat gaire en atrevir-se a dir algunes paraules en català. Concretament, ha explicat al públic que després de la cançó que estava tocant faria una pausa de vint minuts. Durant l'actuació només ha parlat amb el públic en moments puntuals com quan ha preguntat com es diu 'vampir' en català o quan els ha demanat si els agradava la seva jaqueta, però la manca de paraules no ha evitat la connexió amb el públic.

Sting no ha cremat tots els cartutxos de les cançons més conegudes al principi ni durant la primera part. Ha estat cap al final del concert, després de la pausa anunciada en català, quan ha començat a fer sonar la traca final i ha reinterpretat juntament amb l'Orquestra Simfònica del Vallès 'King of pain' i, la que no podia faltar, 'Every breath you take'.

El veterà artista ha estat un dels plats forts d'aquest primer cap de setmana del Festival Jardins de Cap Roig que preveu portar grans noms del panorama musical al privilegiat escenari de Calella de Palafrugell.