El 19è Festival de Sant Pere de Rodes tanca amb més de 2.000 assistents

El concert de comiat 'Una nit a l'òpera' aconsegueix 'sold out'

El Festival de Sant Pere de Rodes va tancar la seva 19ena edició amb més de 2.000 assistents. L’organització ha assenyalat que està "molt satisfeta" de l’edició d’enguany i ja està preparant la celebració dels 20 anys de festival.
Com a cloenda, el festival va presentar 'Una nit a l'òpera', el passat 24 d'agost, una formació única de soprano, flauta i piano, amb la coreana Injeong Hwang i els italians Giuseppe Nova i Giorgio Costa. Entre els concerts més destacats de l'edició i que també van veure un ple absolut, cal remarcar el recital de piano 'Absolute Russia' del jove Evgeny Konnov, guanyador del Concurs Maria Canals el 2018 o el ja clàssic espectacle 'AndtheWinner Is...' amb Carles & Sofia piano duo.
 
A través d'un comunicat, el certamen ha destacat que "s'ha mantingut fidel als orígens com a festival de música clàssica" i ha presentat "sempre artistes de casa i de fora, amb un gran reconeixement internacional".

El festival ha recalcat la descoberta de nous talents, com és el cas de la violoncel·lista francesa Camille Thomas, que va debutar al festival fa uns quants anys i ara és artista del segell Deutsche Grammophone. Enguany, a més, el concert de música de pel·lícules per a piano a quatre mans i orquestra de corda va veure el debut de l’Orquestra 'Solistes de Catalunya', fundada pel duet gironí.