L’Espai Gironès regalarà més de 2.300 premis per a la tornada a l’escola

La iniciativa es durà a terme durant tot el proper mes de setembre

L’Espai Gironès, gestionat per Multi Spain Management S. A., regalarà durant el proper mes de setembre 2.354 premis coincidint amb la tornada a l’escola. La iniciativa s’emmarca  en la campanya La Ruleta de l’Espai que el Centre Comercial durà a terme per primera vegada amb la voluntat de retornar als visitants la seva confiança i fidelitat.

Per participar-hi només caldrà presentar un  o més tiquets de compra per un import mínim de 30 euros a l’estand de la campanya , situat a l’entrada principal del Centre Comercial, de les 11h a les 14h i de les 17h a les 21h. També  juntament amb els tiquets s’hauran de mostrar els productes adquirits als establiments de l’Espai durant el període de la campanya i  facilitar les dades personals a través d’una pantalla digital. En el cas dels locals de la zona de restauració,  els tiquets  hauran de tenir un segell de l’establiment on s’hagi fet la consumició.

Un cop entregats els tiquets i d’haver facilitat les dades personals, s’activarà una mena de ruleta virtual i tots els participants s’enduran un premi; alguns s’entregaran al moment i d’altres s’hauran d’anar a recollir al Punt d’informació.

Entre els premis hi ha xecs de 20 euros per la benzinera de l’Espai Gironès; targetes regal de 100 euros per la botiga de l’Fnac; un val regal de 100 euros per al Caprabo;  targetes regal de 50 euros per a les botigues de Zara i H&M i la joieria Tous; i 2 Mi Smart Band Xiaomi. També es regalaran  entrades per al Magma centre lúdic Termal de Santa Coloma de Farners, consumicions per alguns dels locals de la zona de restauració i gelats, entrades de cinema , targetes de servei tranquil·litat FEU VERT i productes de merchandising de l’Espai ,entre altres.

La promoció serà vàlida fins al 28 de setembre o fins que s’esgotin els premis.