Troben un cadàver dins d'un pou a Caldes de Malavella

Tot apunta que podria tractar-se del jove de 30 anys de Badalona desaparegut des de la setmana passada

  • Daniel Adrián Sánchez va desaparèixer el passat 4 de juliol © AG
    Daniel Adrián Sánchez va desaparèixer el passat 4 de juliol © AG
  • Els Mossos d'Esquadra han localitzat el cadàver de l'home dins un pou al veïnat de Franciac © ACN
    Els Mossos d'Esquadra han localitzat el cadàver de l'home dins un pou al veïnat de Franciac © ACN
Aquest matí cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra estaven fent recerca activa a la zona de Franciac per intentar localitzar el jove de Badalona, Daniel Adrián Sanchez, desaparegut des de la setmana passada. Han estat uns agents que participaven en la recerca els que han trobat el cos sense vida d'un home al fons d'un pou de la zona. Els fets han passat a les onze del matí.

Els Mossos d'Esquadra han activat la Unitat de Subsòl per aconseguir treure del pou el cadàver. També s'ha desplaçat fins al lloc dels fets la comitiva judicial per fer l'aixecament del cos.

La desaparició del jove es va denunciar el passat 4 de juliol en una comissaria dels Mossos d'Esquadra a Badalona. Dos dies després, dimecres, es va localitzar el seu cotxe en una benzinera de Caldes de Malavella (Selva), amb part de l'interior del vehicle cremat. Va ser llavors quan es va iniciar la recerca de l'home per la zona propera on s'havia localitzat el cotxe. Finalment, després de dies de buscar-lo, els agents han localitzat un cos sense vida al fons d'un pou que podria ser el del jove de Badalona.