Tres discoteques gironines opten al premi als ''World's 100 Best Clubs'' del 2019

Es troben a Lloret de Mar i Platja d'Aro

Un total de 51 locals d'oci nocturn d'Espanya han estat nominats a entrar a la llista de "The World 's 100 Best Clubs" 2019, prestigiosa llista que anualment fa pública l'Associació Internacional d'Oci Nocturn. Espanya juntament amb els Estats Units són els països del món amb un major nombre de locals nominats amb 51 locals per igual.

Eivissa, per la seva banda, és el destí que més locals nominats aporta de tot el món, fins i tot per sobre de les Vegas, sent que Eivissa aporta 18 nominats i Las Vegas aporta 13, quedant just per darrere Londres amb 12.

Pel que fa a poblacions gironines opten a la distinció tres locals, St. Trop i Tropics de Lloret de Mar (Selva) i Papillon Club de Platja d'Aro (Baix Empordà).

La xifra total de locals nominats a nivell mundial és de 300 locals procedents de 53 països diferents, sent que només 100 d'ells accediran a la llista dels 100 millors i només un es proclamarà "Millor Club del Món".

Altres països que segueixen a Espanya en xifra de clubs nominats hi ha el Regne Unit amb 17 nominacions, Itàlia amb 13 i França amb 12. A més d'aquests, també aporten clubs nominats països com els Emirats Àrabs Units, Singapur, Xina, Brasil, Colòmbia, Bèlgica , Rússia, Sud-àfrica, Tailàndia, Alemanya, Japó, Filipines, Índia i Argentina, entre d'altres. La votació pública en línia es va obrir el passat dia 20 d'agost i es mantindrà oberta fins al dia 30 de Setembre de el 2019.