Identifiquen el conductor que duia un jove estirat sobre el sostre del cotxe a Palafrugell

L'han denunciat per conducció temerària

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) investiga el conductor d'un cotxe que circulava a gran velocitat per una rotonda de Calella fent virolles amb una persona amb mig cos fora del cotxe i una altra al sostre.

Els fets van passar cap a les sis de la matinada en una de les rotondes de Calella de Palafrugell. Segons consta a les imatges enregistrades, el cotxe circulava a gran velocitat fent virolles amb una persona amb mig cos fora i una altra al sostre, que va acabar caient a la via. El jove va haver de ser atès a l'Hospital de Palamós per diverses contusions però va rebre l'alta poc després.

La Policia Local no va tenir constància dels fets fins aquest dilluns a través de les xarxes socials i va obrir una investigació. A través de les imatges gravades i les que van captar les càmeres de seguretat de la zona van aconseguir identificar el conductor del vehicle, a qui ja han pres declaració i treballen per saber qui el conduïa en el moment dels fets.

Els agents han anunciat que han interposat una denúncia administrativa per conducció temerària i que li atribueixen un delicte contra la seguretat viària. Paral·lelament, s'han enviat les diligències al jutjat de la Bisbal d'Empordà.