Roba un cotxe a Lloret i l'atrapen a Blanes després d'una llarga persecució

Hi van intervenir fins a quatre cossos policials

Un lladre va mobilitzar ahir a la nit fins a quatre cossos de policia després de robar un vehicle a Lloret de Mar (Selva) i donar-se a la fuga.

Els fets, que van tenir lloc pels voltants de les nou de la nit, es van iniciar a la població selvatana des d'on el bandit va sostraure un Volkswagen Golf i va fugir. La policia de Lloret de Mar va posar en alerta als cossos policials de Tordera i Blanes per tal d'ajudar-los en la detenció pels voltants de dos quarts de deu de la nit.

El segon cos policial va muntar un control en una de les rotondes d'accés al municipi però el lladre es va aconseguir escapar, fugint en direcció al nucli de Blanes. Fou aleshores, cap a tres quarts de deu, van requerir assistència per part dels Mossos d'Esquadra. Posteriorment, els agents municipals de Blanes van muntar un control a la rotonda del Mas Borinot sense sort, localitzant minuts més tard el conductor escàpol al camí de Sant Pere del Bosc, al barri de Valldolig on finalment va ser interceptat per quatre unitats terrestres de la policia local. Amb tot, l'home va aconseguir abandonar el vehicle i desaparèixer corrents pels camps de la zona.

A partir d'allà els Mossos d'Esquadra se'n van fer càrrec i traslladar el vehicle sostret fins a la seva comissaria.