Detinguts dos homes per robar material d'obra a la C-31 entre Platja d'Aro i Palamós

La policia va enxampar els lladres conduint una furgoneta carregada amb el material robat

Els fets van passar sobre les dues de la tarda del 23 de juny quan una patrulla de la Bisbal va aturar una furgoneta sobre la qual ja hi havia sospites que es podria tractar d'un vehicle involucrat amb el robatori de ferralla i material de construcció. Una vegada aturada, la policia va identificar els dos ocupants i va adonar-se que el vehicle anava carregat de material d'obres com senyals de trànsit, ferros per encofrar, barres, bigues de ferro, termos elèctrics vells, algun palet de fusta i suports de baranes, entre d'altres.

Llavors, els agents van esbrinar que, efectivament, el material s'havia robat d'unes obres a la C-31 entre Platja d'Aro i Palamós (Baix Empordà). Concretament, s'havia detectar un furt en un recinte tancat situat davant el cementiri de Calonge d'on uns lladres s'havien endut material divers. Per això, la policia va detenir els dos homes acusats d'un delicte de robatori amb força.

Els detinguts són Leonardo Kleber G. M., de 21 anys i Albert M. B., de 28 anys, ambdós veïns de Palamós (Baix Empordà). El valor del material robat puja a 5.000 euros