Enxampen dos homes robant la motxilla d'una parella a la platja de Lloret de Mar

Els lladres van aprofitar el descuit dels turistes

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 23 i 26 anys, a qui van enxampar in fraganti robant la motxilla d'una parella a Lloret de Mar (Selva). Els fets van passar la matinada del 13 d'agost quan agents de seguretat ciutadana estaven fent un servei de paisà a la zona marítima del municipi.
Aleshores, van veure dos joves que passaven molt a prop de parelles i grups de turistes mostrant una actitud vigilant. Els Mossos els van fer seguiment discret a distància i van observar com s'apropaven i vigilaven una parella. Un dels homes es va situar a un metre de la parella i va aprofitar la seva distracció per agafar la motxilla que tenien al costat. El lladre se la va posar a la part del davant del cos i va marxar caminant amb l'altre home. Els agents, que ho havien presenciat, els van interceptar, identificar, escorcollar i detenir com a presumptes autors d'un delicte de furt.
 
Els detinguts, un d'ells amb antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Els Mossos aconsellen controlar en tot moment les pertinences i no deixar-les en llocs on es perdin de vista. A més, a les zones d'oci o d'afluència de gent recomanen portar la bossa de mà creuada al davant i evitar portar la cartera o el mòbil en llocs de fàcil accés.