Suspenen la recerca del noi cec de Pont de Molins fins que apareguin noves pistes

El jove de 25 anys va desaparèixer el dijous a la tarda quan va sortir a donar una volta

Suárez, un noi de 25 anys que només té un 20% de visió, va sortir a passejar dijous a la tarda per Pont de Molins, una passejada que ja solia fer. El jove però no va tornar a casa i els seus pares van denunciar-ne la desaparició divendres, quan Mossos i Bombers van activar la recerca. Després de tres dies consecutius buscant-lo, però, no ha aparegut cap rastre del noi, de manera que segons han explicat els Bombers a l'ACN s'ha decidit aturar la recerca i aquest dilluns es decidirà si es reprèn o no.

Sis dotacions terrestres de bombers i també dues dotacions més de mossos han rastrejat el terme. Dissabte els submarinistes van rastrejar, sense èxit, el riu Muga i desenes de voluntaris van pentinar, a peu, camins i entorns del municipi. També es van mirar els pous i els canals de reg per descartar que hi hagi caigut accidentalment.

Aquest diumenge no s'han activat els submarinistes ni la unitat canina que estan preparats per si calgués la seva intervenció. Això sí, el comandament aquest diumenge ha ampliat el perímetre de la recerca del jove. Sergi Suárez practicava esport i havia estat lluitador de boxa i, per tant, estava en forma. Això fa pensar que, en cas d'haver-se desorientat, podria haver caminat llarga estona.