Masterclass de Carlos Acosta al Campus del Festival Castell de Peralada

Ha aconsellat als assistents a perseguir els seus somnis

Carlos Acosta ha oferta una xerrada als participants al Campus del Festival Castell de Peralada, una activitat que ha tingut lloc al claustre de Sant Domènec.

El ballarí ha parlat de la seva infància i adolescència en una Cuba on no hi havia res i sobretot en una família humil com la seva. Aquesta situació, ha explicat, li va donar l’impuls necessari per arribar a ser el que és ara. Ha dit als assistents del Campus que l’art de ballar és "meravellós" tot i que et porta a viure una vida "diferent" amb dietes i restriccions, renunciant a moltes coses, però que "paga molt la pena, compensa i es rep molt" ha dit.

També ha parlat de la Fundació Carlos Acosta des d’on es forma a futurs ballarins a aconseguir els seus somnis. Dins d’aquesta iniciativa s’impulsa un programa per a joves de tot el món per a famílies amb pocs recursos econòmics, que han de demostrar el seu talent. Acosta ha assegurat que l’art de ballar és molt car; "em pregunto quants talents es perden per no tenir diners. L’art de ballar hauria de ser accessible a tothom".