El II Fòrum Impulsa escalfa motors amb la reunió del Patronat, presidida pels prínceps d'Astúries

La sessió comptarà dimecres amb 23 ponents i 1.000 participants, la meitat joves i la meitat sèniors

La segona edició del Fòrum Impulsa ha començat a arrencar motors aquesta tarda amb la celebració de la quarta reunió del Patronat de la Fundació de Girona. La nova directora general -que ha rellevat Arcadi Calzada, que va renunciar al càrrec després que es conegués que s'investigava Caixa Girona per presumptes irregularitats- ha explicat que la reunió servirà per "passar comptes" de la feina feta. 

A més, també s'explicarà als patrons el pla de treball que impulsarà la Fundació després que es presentin els resultats del Llibre blanc de l'emprenedoria, un document d'anàlisi que es presentarà en el marc del Fòrum Impulsa. Margarit ha explicat que es tracta de "marcar un full de ruta" fins a la pròxima reunió del Patronat, que es farà al desembre. 

23 ponents i 1.000 participants

El segon Fòrum Impulsa, l'aparador anual de l'emprenedoria organitzat per la Fundació Príncep de Girona, s'ha marcat com a objectiu en aquesta edició assolir ressò mundial. L'esdeveniment, que manté un pressupost de 490.000 euros, introduirà aquest any diàlegs entre emprenedors joves i sèniors amb l'objectiu de fomentar "els contactes i la interactivitat". Així ho ha recordat la directora general de la Fundació, Mònica Margarit, que espera que d'aquestes trobades en surtin projectes innovadors i noves idees fruit de les sinergies nascudes de les converses entre joves i sèniors. Margarit ha reflexionat que en un context on els joves viuen moment difícils i hi ha moviments com el dels 'indignats', és "absolutament positiu" organitzar un Fòrum d'aquestes característiques que "aprofita tota l'energia dels joves"

Més de 1.000 persones i 23 ponents ompliran l'Auditori amb un objectiu comú: fomentar la iniciativa, la creativitat i la solidaritat dels més joves. Per això, la meitat dels assistents en aquest segon Fòrum Impulsa tindran menys de 30 anys.

La jornada arrencarà amb la benvinguda del Príncep Felip i durant la jornada i haurà diferentes sessions. A última hora de la tarda està previst que s'entreguin els premis Impulsa, amb l'assistència dels prínceps i el president del Govern, Artur Mas.