Els 'indignats' de Girona comencen a desmantellar el campament

Els acampats esperen una participació multitudinària a la manifestació de la tarda que ajudi a estendre el moviment

A les 11 del matí amb tranquil·litat els 'indignats' de Girona han començat a recollir el campament de la Plaça Catalunya. Segons han explicat, no creuen que en només un dia puguin deixar-ho tot enllestit i recollit. De fet, la intenció es desmuntar aquest dissabte les tendes de campanya i alguna carpa però deixar-ne un parell. Una de les carpes serà el punt d'informació i l'altra ha de continuar servint per fer-hi activitats. 

Els 'indignats' de Girona diuen que s'han sentit una mica forçat a desmantella rel campament després que ho decidissin a Madrid i a Barcelona. Diuen que sense els dos pilars del moviment no tenia sentit continuar a la capital gironina però temen que hagin perdut una oportunitat i que a partir d'ara el moviment es debiliti. "Seguim amb ganes i intentarem continuar fent feina als barris", ha explicat un dels 'indignats' que afegeix que encara fa falta organització i decidir com es farà aquesta segona part de la mobilització.

"Ara teníem la paella pel mànec", lamenta un altre dels 'indignats' que creu que Madrid i Barcelona haurien d'haver aguantat una mica més el campament per aconseguir que els "eixos" del moviment calessin més en la societat i també en la classe política. "Teníem prou força per fer que els polítics assumissin algunes de les nostres reclamacions", argumenta el jove. 

Tot i això, esperen poder mobilitzar moltes persones 'indignades' en la manifestació d'aquesta tarda convocada a les 7 a la plaça del Barco, al barri de Santa Eugènia. Alguns acampats sortiran a les 6 de la plaça Catalunya i aniran ja en forma de manifestació fins a Santa Eugènia. "Després tornarem al centre, però no sabem encara on anirem", han detallat.