La coral Geriona de l’Escola Municipal de Música celebra el seu desè aniversari

Commemoraran la data amb un concert gratuït el diumenge al Palau de Congressos-Auditori de Girona

El repertori que oferiran és molt variat i amè amb peces de compositors del S. XIX com Gabriel Fauré o Félix Mendelssohn, passant pels contemporanis més clàssics com John Rutter, però també amb adaptacions dels nostres cantants, com el Viatge a Ítaca de Lluís Llach, peça que clourà el concert.

Durant el concert, s’interpretarà un parell de peces instrumentals: un tema amb variacions d’un conegut tema popular i el Vals Gründfeld. La primera peça a càrrec d’un grup de violoncel·listes i la segona d’oboistes, tots components o excomponents de la coral Geriona. Els dos grups, s’han constituït per l’ocasió.

Sobre la coral Geriona

La coral Geriona va néixer en el marc de l'Escola Municipal de Música de Girona amb la voluntat de convertir-se en una  coral infantil d'un bon nivell vocal i musical. En total, i durant aquests 10 anys, hi han passat més d'un centenar de cantaires.

Actualment el projecte Geriona consta de dues corals, la Geriona Infantil i la Geriona Juvenil, ambdues dirigides per Imma Pascual i acompanyades al piano per Maria Canyigueral. La coral ha actuat amb notable èxit en nombroses localitats de les comarques de Girona i de Catalunya i ha rebut diversos guardons, entre els quals, el 2007, el primer premi del concurs de corals Sant Jordi, organitzat a la localitat del Vendrell.