Detecten a Roses una furgoneta carregada amb 2.500 quilos de fruita i verdura il·legal

El conductor, que té el permís retirat per haver perdut tots els punts, venia la mercaderia de nit enmig del carrer

L'actuació de la policia va tenir lloc pels volts de les deu de la nit quan una patrulla de la policia local va detectar una camioneta al carrer Toledo. La policia es va adonar que a l'entorn del vehicle s'hi concentrava un grup de persones i va veure que s'estava venent fruita i verdura.

Els agents van inspeccionar l'interior del vehicle i van trobar 2.500 quilos de fruita i verdura, entre els quals hi havia pinyes, melons, síndries, patates, pebrots o préssecs. La policia va preguntar al conductor sobre la procedència del material i aquest no va saber contestar. A més, es va descobrir que el conductor tenia el carnet retirat per haver perdut tots els punts. 

Atenent a aquests fets, la policia local va traslladar la furgoneta fins al dipòsit municipal, i ja s'han obert les diligències pertinents. Per una banda, un atestat per conducció sense carnet -que serà traslladat al jutjat- i un altre per venda ambulant il·legal, una sanció que tramitarà el propi ajuntament ja que està recollida com a pràctica il·lícita en les ordenances municipals.