Retards de 30 minuts a la línia de tren Barcelona-Portbou per l'avaria d'un comboi a Maçanet

Els prop de 250 usuaris del tren, que s'ha emportat part del cablejat elèctric, s'han vist obligats a efectuar un transbord

Altres combois que s'han vist afectats per l'avaria del regional han estat el tren de Portbou (17.56 hores) a Barcelona (20.10 hores), amb 25 minuts de demora, i el tren de Barcelona (18.19 hores) a Figueres (20.16 hores), que s'ha quedat aturat a l'estació de Maçanet fins que s'ha solucionat la incidència.

De fet, aquest dilluns al matí la línia R11 ja ha estat interrompuda durant més de dues hores per falta de subministrament elèctric a la mateixa estació de Maçanet. L'avaria s'ha produït a les deu del matí i a partir d'aleshores sis trens han hagut d'aturar-se al llarg de la línia R11. Com a conseqüència de l'avaria, s'han produït retards en el servei d'entre 30 minuts i una hora. Renfe ha habilitat un servei d'autobusos per cobrir el tram afectat. Segons la companyia ferroviària, poc abans de dos quarts d'una del migdia, s'ha normalitzat el servei a la línia després que els tècnics hagin reparat l'avaria de l'estació de Maçanet.