Detingut un menor que ha intentat robar a punta de ganivet un comerç de Girona

L'acompanyava un segon lladre que ha aconseguit escapar

La Policia Municipal de Girona ha detingut aquest matí un menor de 17 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència. Al voltant de les 11.45 h d’avui, la centraleta de la Policia ha rebut una trucada que alertava d’un atracament en un establiment comercial del barri de Santa Eugènia. Immediatament, s’hi ha adreçat la patrulla de la zona, que quan ha arribat ha trobat que tres persones tenien un jove retingut. En arribar els agents, els policies s’han fet càrrec de la intervenció.

Després de les gestions efectuades en el lloc dels fets, han pogut saber que dos joves havien entrat a l’establiment esgrimint una arma blanca amb la intenció d’endur-se els diners de la caixa. Gràcies a la intervenció de les dues persones que hi havia a la botiga en aquell moment, i amb la participació d’una tercera persona, s’ha pogut frustrar el suposat atracament i s’ha retingut un dels joves. El segon participant del suposat delicte ha fugit amb l’arma que s’havia utilitzat per amenaçar els responsables de l’establiment amb l’objectiu d’obtenir el botí.

Després d’això, els agents han comunicat les dades del fugitiu a totes les dotacions policials operatives i també al grup d’investigació dels Mossos d’Esquadra. En aquests moments encara continuen les accions de recerca del sospitós.