La directora Ester Bertran presenta el seu curtmetratge 'Fuzzy' al Cinema Truffaut de Girona

L'exercici audiovisual presenta la història d'una noia turmentada pel fet d'haver de portar ulleres

Llúcia és una adolescent força popular al seu institut, una noia incapaç d'acceptar els seus problemes però que, tanmateix, no hi veu correctament. El fet de tenir en gran vàlua el que els altres puguin pensar d'ella li crea moltes inseguretats les quals s'incrementen al saber que haurà de portar ulleres. A partir d'aquí, el seu objectiu de passar desapercebuda acaba amb les noves lents, que la faran sentir objecte de burla per part dels seus companys.

La directora
 
Ester Bertran, natural de Banyoles, és periodista, actriu, presentadora, guionista, creadora audiovisual i directora de cinema. Licenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull va iniciar les pràctiques com a ENG d'informatius i esports a BTV (BarcelonaTelevisió), i com a ENG informatius per a TV3.

A partir d'aquí ha passat per Diagonal TV, Flaix TV, Canal Nord, ACN, Intervideo, Onda Cero, Metro i XTVL. L'any 2009 va resultar guanyadora del premi millor projecte de curtmetratge videogràfic del Fons de Creació Audiovisual de l‟ARPAGI per la seva obra 'Fuzzy'. Bertran també és autora del popular vídeo 'Pilar a la Catedral' que ja compta amb més de 56.000 visualitzacions a YouTube.