Els Mossos d'Esquadra troben a Girona la menor desapareguda de Cassà de la Selva

Es tracta de Jessica Jiménez, la jove de 16 anys que va marxar fa dues setmanes

Els Mossos d'Esquadra estan fent ara les gestions pertinents per posar la menor a disposició dels seus tutors legals. Jessica Jiménez León va desaparèixer el 18 de maig. La jove, que té 16 anys i és de Cassà de la Selva, va marxar de casa sense mòbil ni documentació. Només se'n va emportar una bossa d'esport amb diverses peces de roba. La darrera vegada que se la va veure va ser pujant a un cotxe negre.

La menor va marxar després de discutir-se tant amb la seva mare, que li recriminava no haver tret bones notes, com amb el seu xicot. Aquesta no era la primera vegada que la noia intentava fugir després d'una discussió familiar, però mai abans havia passat tants dies fora.

Després de presentar denúncia, la família fins i tot va penjar cartells pel carrer. Ahir, la menor va fer saber que es trobava bé i que s'estava a Barcelona. La jove també va demanar que no la busquessin perquè no volia tornar a casa. Els Mossos d'Esquadra, però, no van abandonar la recerca perquè la jove és menor i la decisió de deixar-la de buscar corresponia a qui va interposar la denúncia (en aquest cas, la seva mare).

Aquesta tarda, els agents han localitzat la noia a Girona. Els Mossos d'Esquadra estan fent ara les gestions pertinents per posar la menor a disposició dels seus tutors legals.