Detingut a Lloret un home buscat a Alemanya per segrestar, agredir sexualment i maltractar l'exparella

Es va passar un any vivint com a sensesostre

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar (Selva) un fugitiu reclamat per un jutjat alemany acusat de delictes de violència de gènere, detenció il·legal, lesions i múltiples agressions sexuals contra la seva exparella.
El jutjat d'Amtsgericht (Karlsruhe) va dictar una ordre europea de detenció i entrega el 23 d'abril després de comprovar que el sospitós havia fugit del país quan va saber que la policia alemanya el buscava per detenir-lo i entregar-lo a la justícia. Les autoritats alemanyes sospitaves que es podia ocultar a la Costa Brava. La informació aportava per la policia indicaven que es tracta d'un home de complexió forta i musculada, que practica esports de lluita i té un caràcter violent i agressiu.
 
El passat 23 de juliol la Policia Nacional el va localitzar a la via pública i el van detenir sense que oposés resistència. Segons les indagacions policials, durant un any ha estat a les comarques gironines vivint de la mendicitat i dormint a cases ocupades per col·lectius antisistema.

El detingut ha ingressat a la presó del Puig de les Basses a l'espera que el jutjat central d'instrucció 3 de l'Audiència Nacional resolgui l'extradició a Alemanya.