Detingut un lladre per robar a punta de navalla una botiga del centre de Girona

L'home anava tapat amb un passamuntanyes i ulleres de sol i es va endur 400 euros de la caixa

Els fets van passar dilluns quan el detingut va entrar a una botiga del carrer Joan Maragall i va amenaçar la dependenta amb una navalla. Es tracta de Carlos G. D, de 40 anys i veí de Caldes de Malavella, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar al voltant de dos quarts de dotze del matí, quan un home es va adreçar a una coneguda botiga de roba del carrer Joan Maragall i, amb la cara parcialment tapada amb un passamuntanyes i unes ulleres de sol, va esgrimir una navalla a la treballadora i, sota amenaces, li va demanar els diners de la caixa. Tot seguit va fugir amb els 400 euros que hi havia en aquell moment al calaix.

Poc després la Policia Municipal va rebre l'avís de l'incident i immediatament es va iniciar la recerca del sospitós. Tot seguit, els agents van veure una persona que coincidia plenament amb la descripció del sospitós que circulava amb bicicleta per una vorera del carrer de Carme. El ciclista, en veure els agents, es va fer escàpol, i va iniciar una fugida que va finalitzar a la plaça dels Països Catalans, on va ser aturat per una dotació uniformada de la Policia Municipal.

Un cop identificat, els agents van localitzar, en un escorcoll inicial, una navalla, un passamuntanyes i unes ulleres de sol que, presumptament, havien estat utilitzats per l'agressor per perpetrar el robatori. També portava una quantitat de diners i diverses dosis d'una substància, possiblement droga, que suposadament, acabava de comprar.

Per tot plegat, els agents van detenir Carlos G. D., de qui consten altres antecedents per fets semblants, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.