Anglada (PxC) assenyala la immigració com a principal culpable dels problemes de convivència a Salt

Acusa l'Ajuntament d'haver fet una 'discriminació positiva' amb els nouvinguts

'Hem de posar mà al problema de la immigració', ha afirmat Anglada. El president de Plataforma per Catalunya s'ha mostrat molt crític amb la gestió de l'Ajuntament i els partits del municipi de Salt i ha manifestat que si el seu partit governés, expulsaria totes les persones en situació irregular que, segons ell, 'se serveix dels beneficis de la societat sense tenir-hi dret' i perseguiria l'economia submergida. 'S'ha demostrat que per més ajudes que es donin, no es garanteix la seva integració', ha afirmat.

Projecte polític a comarques gironines

Plataforma per Catalunya prepara per les properes eleccions autonòmiques un desplegament important a territori gironí. 'Tenim entre mans una campanya molt digna, amb un pressupost important', ha dit Anglada que s'ha mostrat molt optimista amb les previsions dels resultats del partit a la demarcació. 'Tenim molta confiança amb les comarques gironines, hem detectat molta gent afina', ha afegit.

El president de Plataforma per Catalunya ha avançat que el partit iniciarà la seva campanya el 13 de setembre i que un comitè recorrerà gran part del territori català, entre el qual hi haurà municipis de les comarques gironines, com Salt, on té previst tenir-hi llistes del partit.