Tres menors de Girona ferits en un accident mortal a La Rioja

Tenen 12, 15 i 17 anys respectivament

Un jove de 21 anys ha mort aquesta matinada com a conseqüència d'un accident de trànsit a la N-232, a la localitat d'Alfaro (La Rioja). A més, tres menors gironins han resultat ferit lleus.

L'accident s'ha produït per la bolcada d'un vehicle al punt quilomètric 344.600 de la carretera N-232 al voltant de les tres de la matinada. Seguidament, s'ha produït la col·lisió de dos vehicles en el mateix lloc. El jove, veí de Calahorra, era l'ocupant del cotxe bolcat que ha mort al lloc dels fets i el personal sanitari només ha pogut certificar-ne la mort.

Després de la bolcada, un cotxe ha parat a la carretera i ha patit una col·lisió amb un altre vehicle, el que ha provocat que tres menors més veïns de Girona de 12, 15 i 17 anys han resultat ferits lleus i traslladats a la Fundació Hospital de Calahorra.

Des del Centre de Coordinació Operativa s'ha mobilitzat als Recursos d'Emergències del Servei de Salut de la Rioja, als Bombers del Consorci CEIS Rioja, a la Guàrdia Civil i al Servei de Manteniment de Carreteres BECSA. També s'ha mobilitzat la ERIE Psicosocial i de la Policia Local, per traslladar la notícia a la família del jove.

La carretera ha estat parcialment tallada a conseqüència de la col·lisió però el trànsit ha estat restablert a les sis de la matinada.