L’Espai Gironès entrega els premis del primer sorteig d’escapades al parc de Futuroscope

El 31 de juliol es farà un segon sorteig

L’Espai Gironès ha fet entrega dels premis del primer sorteig d’escapades al parc de Futuroscope de Poitiers, a França, que s’ha dut a terme al Centre Comercial coincidint amb la campanya de rebaixes d’estiu. Els guanyadors són, per una banda, Oriol Romero Sánchez, de Girona, que s’ha endut un pack d’entrades de dos dies per a dos adults i dos menors, amb nit d’ hotel inclòs. I, per altra banda,  Marc Alburna Buscato, de Girona; Maria del Mar Franco Salvador, d’Olot; Sònia Salguero Moreno, de Salt; Lourdes Pinsach Coma, de Girona; i Ruben Melero Capdevila, de La Bisbal d’Empordà, que han guanyat, cada un, un pack de quatre entrades d’un dia.

El 31 de juliol hi haurà un segon sorteig. Per optar a les escapades a Futuroscope, per viure experiències amb les tecnologies més avançades, cal presentar  tiquets de compra d’un mínim de 20 euros al Punt d’Informació  de l’Espai Gironès; i  en el cas dels locals de la zona de restauració, els tiquets hauran de tenir un segell de l’establiment on s’hagi fet la consumició.

El gerent d’Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat que la iniciativa “encaixa amb la campanya institucional Espai Infinit i amb el nostre objectiu d’acostar les noves tecnologies i d’oferir oportunitats per conèixer les darreres novetats i viure noves experiències”. I la directora de Futuroscope, Montserrat Balaguer, remarca que Catalunya és un dels principals mercats emissors en relació als visitants del Parc i concretament les comarques gironines per la proximitat a França.