Rescaten un home que ha caigut per un penya-segat a la Fosca de Palamós

Un turista de 21 va caure de 4 metres a Lloret de Mar

Els serveis d'emergències han rescatat un home de 46 anys que aquest diumenge al matí ha caigut per un penya-segat a la platja de la Fosca de Palamós (Baix Empordà). Un amic de l'home ha donat la veu d'alerta a les 9 del matí. Fins al lloc s'hi ha traslladat diverses dotacions de Bombers, GRAE, Policia Local i SEM.
L'home ha resultat ferit a la cama i ha caigut per unes roques de difícil accés. Per això, finalment l'han evacuat amb helicòpter i, un cop al port, el SEM l'ha traslladat a l'hospital de Palamós. Els serveis d'emergències van rescatar, dissabte a la matinada, un turista de 21 anys que va resultar ferit greu després de precipitar-se d'una alçada de 4 metres a Lloret de Mar (Selva).
 
L'avís el van rebre a les 5.51 de la matinada que un jove s'havia precipitat des d'un barranc que hi ha prop d'una discoteca situada al carrer Baix de la Riera. Quan els Bombers van arribar al lloc, van trobar el jove inconscient i sagnant per un cop fort al cap.

El turista va entraré en parada cardiorespiratòria però el van poder recuperar amb les maniobres de reanimació. Al ferit el van evacuar en helicòpter a l'hospital de la Vall d'Hebron.