Valvi Supermercats contracta 460 persones per a la temporada d’estiu

Ha obert el primer SPAR a l'Armentera (Alt Empordà)

Valvi Supermercats ha anunciat que el grup ha contractat 460 persones per a cobrir la temporada turística d’estiu. Entre l’empresa Valvi Supermercats i la societat Miservi, propietat de GM FOOD i de Valvi, s’ha passat de tenir 570 persones contractades a l’hivern, a comptar amb unes 1.030 persones a l’estiu, el que suposa un augment de 460 persones per a cobrir la temporada turística.

Amb tot, l'empresa ha anunciat l'obertura del nou SPAR de L’Armentera (Alt Empordà), situat a l’Avinguda dels Pasquers nº4, el qual disposa de la secció atesa de carnisseria gestionada per Carnisseria Sart de l’Armentera, i de les seccions en lliure servei de fruiteria i fleca, i del celler “Vinoteca VNTC Valvi”. El supermercat, obert de dilluns a diumenge de 9:00h. a 21:00h és atès per 9 treballadors i té una sala de venda de 380 metres quadrats.

D'altra banda, el passat dia 4 de juliol, Valvi Supermercats va inaugurar la reforma total i nova imatge del seu supermercat VALVI del carrer Joan Maragall nº 33 de Girona, amb una superfície de 500 metres quadrats de sala de vendes. Aquest establiment disposa de la secció atesa de carnisseria, gestionada per Carnisseria Cèntric de Girona, de les seccions en lliure servei de fruiteria i fleca, i del celler “Vinoteca VNTC Valvi”.