CiU aconsegueix l'alcaldia de Salt amb el 32,56% dels vots i 9 regidors

La llista convergent pren la presidència del municipi a Progrés Municipal PSC, que baixa de 9 a 6 regidors, i PxC irromp com a tercera força amb 3

Torramadé lluitava directament amb la candidata socialista, Iolanda Pineda, que durant quatre anys ha estat al capdavant del municipi. En un debat cara a cara previ a les eleccions entre els candidats de CiU i PM, Pineda havia descartat una sociovergència, fet que posa pals a les rodes a aquesta opció, i que probablement obligarà Torramadé a buscar altres suports per mantenir la seva majoria simple.

A banda de les qüestions sobre immigració, que probablement tindrà constantment sobre la taula amb les propostes dels 3 regidors que ha aconseguit Plataforma per Catalunya, Torrmadé tindrà altres temes calents sobre la taula.

Per exemple, l'àrea de regeneració urbana (ARU), una mesura que preveu enderrocar o rehabilitar habitatges del sector centre per esponjar-lo i fer augmentar la qualitat de vida en aquest barri.

El 57,35% dels electors cridats a les urnes han dipositat la seva papereta aquest diumenge als col·legis electorals, concretament 8.405 persones. El 42.65%, 6.251 persones, han decidit abstenir-se. Hi ha hagut 88 vots nuls i 245 en blanc.