Busquen un banyista desaparegut a Roses i apareix hores més tard en un prostíbul a la Jonquera

Els amics el van veure entrar a l'aigua però no sortir

El dissabte de la setmana passada Roses (Alt Empordà) va ser testimoni d'una de les recerques de banyista desaparegut més curioses dels darrers anys. Un grup de camioners de nacionalitat bielorussa van anar junts a banyar-se a la platja del Rastrell de vila marinera després de dinar en un restaurant de la zona. Minuts més tard, van veure un membre del grup nedant en una boia propera a la platja i poc després li van perdre el rastre.

A partir d'aquell moment es va alertar als serveis d'emergència i es va iniciar una recerca on hi van participar membres de Salvament Marítim, la Policia Local de Roses, Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat.

La recerca es va mantenir fins ben entrada la nit, moment en que es va donar per finalitza la jornada i s'esperava continuar l'endemà amb l'ajuda d'un grup de bussejadors provinents de Barcelona.

La sorpresa la va donar el mateix desaparegut, quan va tornar l'endemà de matinada després de passar la nit en un prostíbul de la Jonquera. El banyista després de sortir de l'aigua havia decidit agafar un taxi i plantar-se a la població límit de l'Alt Empordà per a rematar la jornada.