Troben mort l'home desaparegut al Port de la Selva que feia la Transpirenaica

El cos ha quedat en una zona d'accés difícil

L'home d'uns 60 anys que es buscava des de les cinc de la tarda al Port de la Selva (Alt Empordà) després que hagués desaparegut mentre feia la Transpirenaica ha estat trobat mort, segons han confirmat els Bombers.
Finalment, l'home feia la travessa a peu, i no en bicicleta com havia indicat alguna font en un primer moment. Un dispositiu de recerca format majoritàriament per Bombers, però amb la col·laboració de Mossos, Policia Local i Salvamar el buscava per la zona del Coll de Perafita, en terme de Cadaqués, i el Mas Bufadors i la Cala Tavallera, a Port de la Selva. Salvamar havia enviat una embarcació a la zona. Sembla ser que l'home feia la ruta amb el seu fill quan en algun moment s'ha separat de l'acompanyant i no ha arribat al punt de destí.
 
Segons han explicat els Bombers, la darrera vegada que s'ha parlat amb ell eren quarts de dues del migdia, i havia dit que no trigaria molt a arribar.

El cos ha quedat en una zona d'accés difícil que complica l'arribada de la comitiva judicial, per la qual cosa tardarà a poder fer l'aixecament del cadàver.