Charlotte Gainsbourg debutarà demà al Festival Castell de Peralada

Portarà el seu darrer àlbum 'REST'

L'actriu i cantant Charlotte Gainsbourg inicia demà el torn de concerts de música contemporània al Festival Castell de Peralada amb la seva actuació de presentació del darrer àlbum 'REST'. Filla de Serge Gainsbourg i Jane Birkin, porta al seu ADN l’essència de les arts escèniques.

Amb només 12 anys va cantar al costat del seu pare i poc després, va veure la llum el seu primer àlbum en solitari ‘Charlotte Forever’  on va quedar patent el seu talent musical.

Al seu darrer àlbum, Gaisnbourg parla del fet que la vida està feta de primeres vegades que porten a un sèrie de darreres vegades. Aquest treball, qualificat com un autoretrat intransigent, ha estat aclamat per la premsa internacional com un dels millors discs del 2017.

Segona edició de la Nit del Cinema

El Festival Internacional del Cine de Barcelona (BCN Film Fest) i Festival de Peralada, s’uneixen una vegada més per celebrar la Nit del Cinema, en el marc del Festival i coincidint amb l’actuació de Charlotte Gainsbourg, Serà una vetllada que comptarà amb la presència de convidats de la industria del cinema que assitiaran al concert de Gainsborug. Han confirmat la seva presència la directora de cinema, Isabel Coixet, les actrius Nathalie Poza, Macarena Gómez i Sílvia Marsó i l’actor, Francesc Orella.