El castell de Montsoriu obre de dijous a dilluns tot l'estiu

L'horari serà de deu del matí a set de la tarda

El castell de Montsoriu obrirà al públic durant de dijous a dilluns durant els mesos de juliol i agost, concretament del dia 1 de juliol al 31 d’agost. Així ho han anunciat des del Patronat d’aquest ens i el Consell Comarcal de la Selva. L’horari serà de les deu del matí a les set de la tarda, si bé la venda d’entrades es farà fins a una hora abans de l’hora de tancament.

El nombre de visitants durant aquests primers sis mesos ha estat molt bona, si bé el temps no ha acompanyat durant el mes d’abril i maig, i s’espera que, amb l’obertura al públic diàriament a partir de la setmana vinent el nombre de visitants augmenti de forma progressiva durant aquests dos mesos d’estiu.

Per això, des del Consell Comarcal de la Selva i el Patronat s’ha iniciat una campanya de comunicació que s’allargarà fins a la tardor perquè el castell de Montsoriu rebi una molt bona afluència de visitants durant aquest període de temps que és considerat com a temporada alta per al castell amb una clara aposta pel turisme de proximitat i el públic de la Catalunya Nord.