Detingut el propietari d'un bar de Figueres per robar els diners de la màquina escurabutxaques

Més tard va posar una denúncia falsa als Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 27 de juny, un home de 21 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Figueres, com a presumpte autor d’un robatori amb força i simulació de delicte.

Els fets es remunten al 10 de juny passat quan el propietari d’un bar del carrer Pi i Margall de Figueres va denunciar que la nit del dia 9 al 10 de juny havia patit un robatori amb força al seu establiment.

Els agents dels mossos, en arribar al local per recollir indicis i esbrinar l’autoria del fet, van comprovar que la persiana exterior estava oberta sense cap dany aparent i la màquina escurabutxaques estava forçada.

Després d’estudiar diversos indicis, les indagacions van permetre als mossos apuntar que el mateix propietari de l’establiment hauria estat l’autor dels fets.

Els investigadors finalment van concloure que l’home no només hauria simulat el delicte, sinó que ell mateix hauria trencat la màquina escurabutxaques, propietat d’una empresa del sector del joc, i s’hauria emportat la recaptació que contenia.

Davant les evidències els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte i un altre de robatori amb força.

El detingut, que no tenia antecedents, va quedar en llibertat i declararà sobre el fet davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, quan sigui requerit.