Mor una turista de 80 anys en una platja de Roses

S'ha desplomat al terra quan anava a entrar a l'aigua

Una dona de 80 anys de nacionalitat francesa ha mort aquest matí a la platja de Santa Margarida i el Salatar, a Roses.

Els serveis d'emergència han rebut un avís a les 10.28 hores sobre una dona inconscient a la platja. Segons els testimonis, la dona era dins l'aigua, molt a prop de la sorra, quan s'ha desplomat.
 
Dos acompanyants l'han tret inconscient de l'aigua i uns banyistes han iniciat les maniobres de reanimació fins que han arribat els serveis d'emergències mèdiques, que no han aconseguit salvar-la tot i les maniobres de reanimació cardiopulmonar. Dos ambulàncies del SEM s'han desplaçat fins als llocs dels fets, així com també una patrulla dels Mossos. En el moment dels fets encara no havia començat el servei de vigilància a la platja, que el mes de juny comença a les 11 hores. A la platja oneja la bandera verda.
 
Segons Protecció Civil, la mort d'aquesta senyora no es pot atribuir directament a la calor. De fet, a l'hora de l'incident la temperatura encara no era extrema i el perfil de la dona morta ja és de persones grans, amb patologies prèvies, que habitualment pateixen indisposicions d'aquest tipus.