Espai Gironès espera un increment de vendes del 4% durant aquestes rebaixes d'estiu

Oferiran descomptes de fins un 70% en alguns casos

Les rebaixes d’estiu a les botigues de l’Espai Gironès arrenquen, de forma generalitzada, aquest cap de setmana amb importants descomptes en els preus que en la majoria d’establiments se situen entre el 50% i el  70%. Tots els establiments del Centre Comercial obriran aquest diumenge 30 de juny i també ho faran el diumenge 7 de juliol.

 El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, afirma que “la previsió és superar les vendes de l’any passat amb uns increments d’entre un 3 i un 4%”. Durant tota la setmana el Centre Comercial ha registrat una gran afluència de públic, ja que hi ha botigues que ja havien començat les rebaixes abans de Sant Joan.
 “Als establiments hi ha una àmplia oferta, de molta qualitat, que es pot adquirir a molt bon preu i és una gran oportunitat per fer compres de plena temporada amb grans descomptes”, destaca el gerent de l’Espai.

“La calor intensa d’aquests dies de juny, després d’un mes de maig inestable i amb alguns dies de relatiu fred, i l’increment de turistes també poden influir positivament en la campanya de rebaixes d’enguany”, segons Pau Jordà. El juny ha estat un bon mes pel que fa a l’afluència de visitants i de vendes al Centre Comercial amb puntes alguns dies de  fins el 70 per cent de visitants estrangers.