L'acampada contra la situació política i la crisi actual arriba a Girona

Els manifestants s'han citat per avui a les vuit del vespre a la plaça del Vi

Després de les primeres acampades a Madrid, Barcelona i Lleida, juntament amb seixanta ciutats més de l'estat espanyol per protestar contra la situació política i la crisi actual, Girona es suma avui a les protestes. Un grup de ciutadans han citat als gironins a les vuit del vespre davant de l'Ajuntament a la plaça del Vi. S'ha escollit aquest emplaçament malgrat no és la localització recomanada al ser una via de pas de vehicles. Des de la web dels organitzadors debaten altres possibles ubicacions com la plaça Catalunya o la plaça Constitució.

Es recomana als presents no portar tendes de campanya, només sacs i mantes, ja que aleshores les forces de seguretat tindrien motius per desallotjar-los al estar prohibit instal·lar tendes al carrer. Gairebé 600 persones ja han confirmat la seva assistència a través d'un esdeveniment creat a Facebook.

Comunicació a la xarxa

Els presents a l'acampada podran retransmetre l'acte com també es podrà seguir a través de Twitter amb l'etiqueta #acampadagirona i @acampadagirona. S'ha creat un esdeveniment de Facebook per l'ocasió, un canal de xat a través d'IRC que s'accedeix pel servidor de Freenode i un bloc. AraGirona.cat també farà un seguiment de la manifestació a través de Twitter @aragirona