Ciutadans es marca com a objectiu aconseguir el primer diputat per Girona a les eleccions al Parlament

Rivera diu que a les comarques gironines és on més ha crescut C's

El president de Ciutadans (C's) ha ressaltat la tasca feta per Liern al capdavant de l'agrupació de les comarques gironines durant tot aquest temps. 'Hem aconseguit que sigui la zona de Catalunya on més ha crescut el partit d'ençà que ell el coordina', ha dit Rivera. Entre altres, durant els darrers mesos, s'han obert agrupacions a Blanes (Selva), Roses (Alt Empordà) i se n'està forjant una de nova a Lloret de Mar (Selva).

Per a Rivera, David Liern representa 'els valors de Ciutadans, perquè és jove i defensa els valors democràtics'. Durant la presentació, el president de C's ha explicat que, de cara als comicis de la tardor, el partit es marca com a objectiu aconseguir el primer diputat a la demarcació. 'Som realistes i sabem que a Girona, Tarragona i Lleida encara hem de créixer', ha afirmat Rivera.

El president de C's ha avançat que encara 'queda molta feina per a fer', perquè abans de les eleccions també cal continuar fent créixer el partit al territori. 'Volem aprofitar el creixement que hem tingut durant els darrers anys per aconseguir un bon resultat a les autonòmiques, sense oblidar que després vénen unes eleccions municipals', ha indicat Rivera.

En aquest sentit, el president de C's ha dit que la voluntat és concebre les eleccions al Parlament com una prova de foc per a les municipals. 'La nostra intenció és reforçar la presència a Girona i, de cara a les municipals, presentar llistes als pobles on tinguem agrupacions, com ara Roses, Blanes o Lloret de Mar', ha indicat Rivera.

Finalment, el president de C's ha dit que la intenció és que, des d'ara i fins a la tardor, David Liern esdevingui 'la cara' del partit a la demarcació. Per la seva banda, el cap de llista per Girona ha ressaltat que la seva voluntat és 'no adormir-se i continuar obrint agrupacions', com la que s'ha creat recentment a Fogars de la Selva (Selva).

'Allà on hi hagi gent interessada a afiliar-se, nosaltres hi serem', ha afirmat el cap de llista de C's. David Liern també ha avançat que un dels eixos principals en els quals basarà la seva campanya serà la demanda perquè 'es regeneri la política'. A més, també ha assegurat que la seva postura serà la de 'defensar una societat moderna, perquè considero que qualsevol nacionalisme és excloent, ja que crea ciutadans de primera i de segona'.

A partir d'ara, C's acabarà de configurar la llista per a les eleccions al Parlament de Catalunya a la demarcació.